Bu Proje Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmektedir
  • Telefon

    +90 366 212 40 61
  • E-posta

    pub@kastamonu.bel.tr
  • Adres

    Kastamonu Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Dış Hizmet Binası, İnönü Mahallesi, Eski İnebolu Caddesi No.18
Kastamonu Belediye Başkanından Saha Ziyareti
Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Kastamonu Atık Su Arıtma Tesisi sahasında incelemelerde bulundu.

Kastamonu Atık Su Arıtma Tesisi Projesinin altıncısı gerçekleştirilen Aylık İlerleme Toplantısı öncesinde Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu proje sahasında incelemelerde bulundu. Kastamonu için son derece önemli olduğuna inandığı bu projenin bir an önce hizmete kazandırılması için belediyenin tüm imkanlarını seferber edeceğini ve halihazırda sahada ciddi ve hummalı bir çalışma söz konusu olduğunu dile getiren Vidinlioğlu, böylesi bir gayretin arkasında her şartta durarak destekçisi olacağını ifade etti.

Saha gezisinin ardından bugüne kadar yapılan ve bundan sonra yapılacak işler hakkında düzenlenen 6. Aylık İlerleme Toplantısı Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Nuray Çolak, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’dan Kıdemli Uzman Gıyasettin Güneş, Su ve Kanalizasyon Müdürü İsmail Ümit Güler, Belediye Teknik Personeli, Müşavir (Eptisa Mühendislik) ve Yüklenici (Gezer-Mass İş Ortaklığı) katılımlarıyla Kastamonu Belediyesi Hizmet Binasında gerçekleştirildi. Toplantıda, dünyayı ekonomik ve sosyal alanda etkisi altına alan COVID-19 salgını devam ederken, projenin bu olumsuz durumdan etkilenmeyerek hızla ilerlemeye devam ettiği kaydedildi.